Vrijdag 15 december 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.

Kopen via internet

 

Via de website is het kopen van kaarten 24 uur per dag mogelijk. U koopt uw kaarten direct en betaalt middels een iDEAL betaling. Met iDEAL kunt u uw kaarten direct betalen met het veilige internetbankieren van uw eigen bank. Per bestelling wordt € 1,50 in rekening gebracht voor handeling-s en transactiekosten. Dit is dus per bestelling en niet per kaart! U ontvangt via email een e-ticket.

Wilt u een origineel ticket, kies dan voor toezenden. Per bestelling wordt € 2,50 in rekening gebracht voor handelings-, transactie- en verzendkosten. De kaarten worden tot zeven dagen voor de voorstelling opgestuurd. Vindt de bestelling binnen een week voor de voorstelling plaats dan liggen de kaarten voor u klaar bij de kassa.
 
Het verkoopsysteem verloopt via het BAS systeem (best beschikbare plaats) dat voor u de best beschikbare plaatsen kiest. Als er niet voldoende best beschikbare plaatsen zijn (bijvoorbeeld geen aansluitende plaatsen of uitverkocht) dan krijgt u daar een melding van. U kunt ons dan telefonisch of via e-mail benaderen voor een mogelijke oplossing (bijvoorbeeld plaatsing op een wachtlijst).
 
 
U KUNT VIA DE WEBSITE MAXIMAAL 10 KAARTEN PER VOORSTELLING BESTELLEN!
 
ROLSTOELPLAATSEN RESERVEREN:
 
Rolstoelplaatsen kunnen niet via de website gereserveerd worden. Een rolstoelplaats kunt u reserveren door contact op de nemen met het theater via telefoonnummer 0181 310473 of via reserveringen@theatertweehondjes.nl