Vrijdag 15 december 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.

Vrienden


Beste theaterliefhebbers,
 
In 2005 is de Stichting Vrienden van Theater Twee Hondjes opgericht. Deze stichting heeft als doel Theater Twee Hondjes vanaf de zijlijn bij te staan, in financiële en materiële zin. Eén van de belangrijkste taken van het bestuur van de Stichting is zoveel mogelijk Vrienden voor het theater te vinden.


In december 2013 is de luifel geplaatst, mede gefinancieerd door de Stichting.
 
In de afgelopen jaren hebben we aangetoond dat door de vele vriendschappen met het theater niet alleen het theater professioneel kan blijven functioneren, maar dat we ook onze Vrienden vele extra’s kunnen bieden. Want de extra’s voor de Vrienden stoppen niet bij de in deze folder omschreven voordelen. Als vriend van het theater kunt u ook genieten van vele andere voorrechten en extra acties die wij voor u in gedachten hebben.
 
We hopen van harte dat ook u Theater Twee Hondjes een warm hart wilt toedragen en een (h)echte vriendschap aan wilt gaan met het theater. U kunt daarbij kiezen een Vriend of een Dikke vriend te worden. Welke voordelen en voorrechten de diverse Vrienden in ieder geval hebben kunt u lezen in het hoofdstuk "Type Vriend".
 
Wij hopen u als Vriend van het theater te mogen verwelkomen.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Bestuur Stichting Vrienden van Theater Twee Hondjes.