Vrijdag 20 oktober 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 17 februari
  • Perlas del Amor

  • Heimwee naar verre oorden die je wellicht nooit bezocht en naar onbereikbare liefde? Dat is Perlas del Amor.

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
20:15 uur | € 19,50

CaboCubaJazz - Perlas del Amor

Liefde en muziek zijn de twee vleugels van de menselijke ziel is een bekend gezegde. Zolang de liefde bestaat, wordt ze bezongen. Parels van liefdesliederen, van donker verdriet, van liefde voor je kinderen, van ontbrekende liefde, van liefde die wegtrekt en dan weer terugkomt, van de zoete nasmaak van kalverliefde, van een liefde die taai is en blijft.
 
De bevallige en in onze streken neergestreken parels, waaronder de beste zangeres van Kaapverdië Dina Medina, bezingen de liefde die hen verbindt met Kaapverdië, met Cuba, en met nog veel verder. Begeleid door de de rauw-swingende muziek van de rasmuzikanten van het internationaal gelauwerde CaboCubaJazz.
 
Dina Medina won in 2013 de Cabo Verde, als beste zangeres van Kaapverdië.  CaboCubajazz is een internationaal hooggeprezen formatie met een unieke sound, die Afrika en Latijns-Amerika verbindt. Een bijzonder concert vol warme klanken en gevoelens.
 
Perlas del Amor is de opvolger van het succesvolle Perles d’amour waarin Afrikaanse zangeressen de liefde van hun continent bezongen. Perlas del Amor gaat de grote zee over, van Kaapverdië naar Cuba. Met bijzonder swingende liedjes van en over liefde

www.cabocubajazz.combeeld: Erik van Nieuwland