Dinsdag 20 februari 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 28 april
  • 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam

  • “Twintig jaar in één mooie avond”

    Dagblad van het Noorden ****

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
20:15 uur | € 18,50

Vrouw Holland - 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam

Twintig jaar Vrouw Holland: twintig jaar vocaal en verbaal cabaretgeweld grof verpakt in gevoelige liedjes en pijnlijke sketches. Ongegeneerd fysiek met ongeremde humor, ironisch koketterend met pijn, verlangens en onzekerheid. 

Marieke Klooster, Gabriëlle Glasbeek en Karin Noeken kijken in hun jubileumshow zingend, dwepend, kwijlend, kreunend en gillend terug op twintig jaar kleedkamerhumor voor vrouwen én mannen. Met hun ijzersterke stemmen laten ze de huidige tijd schijnen op gevoelige liedjes als ‘Blauw plek’, ‘Mis je me dan nog’ en ‘Ik wil dat moment niet’. Maar ook het Schubertorgasme, ‘O Heer ik masturbeer’ en acts als ‘So you think you have a beperking’ en de 'Tietenpoppenkast’ glijden vrolijk de voorstelling in. Want Vrouw Holland is rijper, sterker, dikker, maar geen cent wijzer.

Er is geen vrouwencabaretgroep die het zó lang wist vol te houden. Vrouw Holland kent geen vedettes,  geen diva’s, het zijn vrouwen die elkaar en zichzelf bruut op de hak durven te nemen en hierin immer onverstoorbaar worden begeleid door pianist Reinout Douma.

www.vrouwholland.nlbeeld: Roelof Bos


 

“ …Twintig jaar in één mooie avond… “ (Dagblad van het Noorden)

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Extra

Laatste nieuws

Gratis naar het theater

Nu ook theater voor 10+

LEES MEER

Moderne tijden

Gratis WIFI en contactloos betalen

LEES MEER
Cultuurhuis Nieuwe Veste
Nieuwsbrief